2012-04-20 06:53:09• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - figyeljen jobban önmagára

Napi horoszkóp április 20-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap a csillagok állása szerint az elengedés napja a Kos jegyűeknek. Természetesen ez csak azokra a dolgokra, személyekre vonatkozik, amik valóban feleslegessé váltak életében. Hogy mi vagy ki az, arra ma biztosan fény derül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Figyeljen jobban önmagára: amit tesz, vagy gondol! A szavai, gesztusai, tettei, beszélgetőpartnerében kiváltott reakciói mind-mind árulkodók lehetnek önnön személyével kapcsolatban. Gyakoroljon tükör előtt, mint a színészek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tevékenyen telik a nap, végre rendet tesz az otthonában. A szerelemben is felhőtlenebb idők várnak önre, a múlt viszályait úgy látszik, mindketten végleg feledni óhajtják. A nap kisüt a lelkében akkor is, ha kint amúgy borús idő volna.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mindenki tiltakozása ellenére védelmébe vesz valakit, akit pedig nem ismer annyira, hogy ilyen határozottan kiállhatna érte. A bizalom szép, és a békítő hajlam még inkább. S ha nem is lesz hálás az illető, akkor se keseredjen el túlságosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Zűrösen kezdődik a napja: egy véletlen folytán hihetetlenül zavaros históriába csöppenhet. Sajnos, minden jel arra mutat, hogy nem valami kandi kamerás megrendezésről van szó. A valóság néha sokkal bolondosabb, legyen úrrá rajta!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bizonytalanul kezdődik a nap: vigyázzon, inkább ne vegyen kézbe törékeny holmikat, mert ma valahogy mindent elronthat. Az időhúzásnál a kapkodás sem lehet jobb. Ha nem biztos valamiben, ne szégyelljen tanácsot kérni egy olyan embertől, aki járatosabb a témában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ügyei egyáltalán nem állnak rosszul, a vállalkozása is beindulóban van. Ám ez még csak a kezdet, megpihennie még nem szabad. Ha mérleget készít magában, azért beláthatja, hogy sokkal könnyebb dolga van már most, mint eleinte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha tapasztalatlannak is érzi magát abban, amit ma tennie kell, azért ne csüggedjen el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphat ingyen. Ilyen az élet, és ezt a leckét úgy látszik, még önnek is meg kell tanulnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valamiről nagyon megfeledkezett, és ez visszavonhatatlan konfliktusokhoz vezethet. Jó lenne, ha a hibák elkerülése végett, végre pontos listát vezetne tevékenységéről. A pontosság olyan erény, amit önnek még el kell sajátítania!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma kisebb családi összezördülésre számíthat, különösen akkor, ha hirtelen ötlettől vezérelve cselekszik, a családtagok kikérdezése nélkül. Leginkább élete párja neheztelhet meg önre. Avassa be a dolgaiba, mielőtt lépne.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár kitűnő ötletei vannak, a munkahelyén mégsem mindenki értékeli, amit tesz. Ha mégis, akkor meg az lehet a bántó, hogy lenyúlják az elképzeléseit, s ön nem, vagy nem eléggé részesedik a dicsőségben. Taktikázzon jobban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha csökönyösen csak a saját álláspontjához ragaszkodik, nem érheti el a remélt változást. Az efféle megátalkodottsággal csak azt éri el, hogy épp akikre számítana, azok fognak eltávolodni öntől. Leginkább ez talán a kedvesére értendő!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: